незнам дали е нормално за спирачките на Алфа 145 но моите несто са много тварди и триабва да ги натискам доста доста силно ,колата е 96. ако ниакои мозе да ми казе неква причина или ниакои които разбира от спирачки в Sofia много благодарско
Известие
Collapse
No announcement yet.
Твърди спирачки на 145
Collapse
X
-
споко, и моите са така. евнентуално може да си смениш накладките да видиш дали ще има разлика.
иначе не е зле да сложиш информация за колата в подписа си.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
на скоро сменях накладки точно заради това - защото беше много рвърс педала и като загрееха малко не хващаха изобщо
съвета ми към тебе е - провери дали ти е обезвъздушена системата - най добре е да си смениш и спирачната течност щото не се знае каква е .alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Колеги, ако не е обезвъздушена системата обикновено педала пропада (омеква).
@Romeo: възможно е от: блокирали спирачни цилиндърчета, повредено серво, запушени тръбопроводи.
Най-лесното е да започнеш като смениш накладките, но за всеки случай провери и другите неща.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Определено си виж накладките, смени спирачната течност и провери дали цилиндърчетата работятЛично мое мнение е , че алфите имат много добри спирачки и педала не е твърд!
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Уу обзалагам се че освен в накладките има проблем и в кантара0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Ами аз този проблем със спирачките го имам от две години! Водил съм я на доста майстори (вклиучително Италсервиз и при Румен - в "клубния" сервиз). Всички казват, че спирачките са наред и няма никакъв проблем, обаче на мен не ми харесват. Вече и свикнах и винаги имам едно на ум, че мове да не задърват добре, но това не си е работа така. Раздвиввали са ми цилиндърчета (дясното определено задърваше (но само според мен, не и според майсторите), сменял съм спирачната течност, смених накладки и дискове. Остава само да сменя маркучите и.....сервото. Сервото е малко вероятно да не е наред, защото все някой от майсторите би трябвало да го разбере.
П.П. Сорръ за маймуницата, но нито мога да пиша на кирилица в сайта, нито бутона "конвертирай на кирилица" ми работи :шоцк:Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
blagodarnosti
e благодаря на всеки пооделно сте видя кво то4но ште направя, на мен не ми е голям проблем спира колата но мисля би трябвало да спира и по добре в момента имам и други расходи с нея но сте помня някои от саветите ви благодарско ощте един пьт и да знаете Алфа 145 е страхотната кола ако трябва с рьцната сте спирам и пак сте си я карамconductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите
Comment
-
Първоначално публикувано от roskuи аз от една година имам същия проблем
сменях накладки,сп.течност,задни цилиндърчета и пак е така
вие сте лесни, отивате при Bobo и почти-винаги си решавате проблема
обаче в Русе няма при кого0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment